torstai 10. marraskuuta 2011

Distral eurotour 9.11.2011

9.11.2011

Kauniiden parin tunnin yöunien jälkeen räväytimme mersulla kohti satamaa, ja sieltä ängettiin laivaan.
Ja perkele että oli nätti auringonnousu kun laiva päräytti helsingin satamasta klo 8:00
Tietty kun sitten maihin päästiin niin kaasu hirtti kiinni autosta. Priceless.
Siellä sitten somplattiin tallinnassa muutama tunti etsien yhtä pientä jousta mitä ei näköjääni ole nähty koskaan Viron puolella... Mutta uljaat amispoitsut make ja juksa sai pantentoitua kaasun kuntoon ja päästiin taas lähtemään. Kolme tuntia aikataulussa jälestä.
Eihän se toki haittaa kun eihän tässä perkele ole keikkojakaan ollut. Perjantaina ensimmäinen.
Matka meni leppoistasti muutamaa olutta juodessa ja muuten vai hölliessä ja yhtäkkiä oltiinkin jo Rigassa.
Ja on muuten saatanan hieno kaupunki! Yövytään Old Town Hostel nimisessä mestassa missä on alakerrassa pieni kotoisa pubi ja perkeleen nätti tyttö tiskin takana kaljaa tuuppimassa nenän eteen. Kaunista.
Huomenna sitten pamautamme kohti Lodzia (taas vain nukkumaan) ja jos sitä sitten perjantaina räväyttäis slovakeille ensimmäisen keikan. And I think it's going to be fucking sick show!
Näihin tunnelmiin.
- Distral
Klo 3oo herätyskello hiveli unisia hermoja Lahden kiveriössä, jossa nukuin tavoilleni uskollisena kaikkein paskimmalla mahdollisella alustalla.
Aamukahvit nautittiin ryhmähenkeä kasvattaen saman pöydän ääressä, pienen rupattelun saattelemana.
Kahvikupposten ja maittavan aamupalan nautittuamme, aloimme pakkaamaan yöksi sisälle tuotuja soittimia takaisin uskolliseen ratsuumme.
Noin klo 4oo päräytimme dieselin käryt ilmoille käynnistäessämme mersua, joka vasten kaikkia odotuksia lähti ensimmäisellä yrittämällä käyntiin.
Matka länsiterminaaliin sujui kivottomasti yläpunkalla nukkuen, joten maakuntamatkailu ei siltä osin tuottanut ikimuistoisia hetkiä.
Tullimiesten kuumotuksista huolimatta, olimme vihdoin saapuneet Eckerö Linen autokannelle, jälleen kerran vastoin kaikkia
odotuksia ilman suurempia ongelmia.
Jottei matka Riikaan olisi liikaa pilvien reunoilla tanssahtelua, antoi mersu aihetta pantojen kiristelylle heti laivasta poistumisen jälkeen.
Kolmen tunnin taistelu kuitenkin tuotti odotetun tuloksen oikein lämpimässä ja mukavassa Tallinnassa ja pääsimme tien päälle lähes uudenveroisella
kiiturillamme.
Makkonen pyöritteli mersua lähes olemattomilla yöunilla, sekä muutamien energiajuomien voimalla virheettömästi koko matkan Tallinnasta Riikaan, mikä
oli kieltämättä hatun noston arvoinen suoritus.
Riikan hostelli oli hintaansa nähden huikea, pois lukien lähes umpijäässä olevat ikkunat, toimimattomat lämmitykset, sekä huoneeseen pinttynyt haju, mikä
juksan mielestä oli verrattavissa puolukkaan. Itse en tiedä minkälaisia puolukoita juksa on poiminut, mutta itsellä "tuoksusta" tuli lähinnä mieleen kolme
viikkoa makuupussissa hautunut genitaalialue. Riika on kaunis kaupunki, kalja on kohtuuhintaista sekä Jamesoni on erittäin hyvää myös täällä Jumalan hylkäämässä
kaupungissa. Huomenna on luvassa tähän mennessä pisin yhtäjaksoinen matka Puolan perukoille, eikä matka varmasti taitu ilman mielenkiintoisia yllätyksiä.
- One man crew

2 kommenttia:

  1. Juu,saattaa se auto hajota jostakin muualtakin, jos maalaatte jotakin anarkistimerkkejä siihen. Et lippu korkeella, profiili matalalla :)
    Jotenkin jäi vähäse ahistammaan tuo puolukka-asia. Piinaamaan melkein.
    Mitenhän se on Juksa, ku puolukoita syyvvään yleensä riistaruokien kanssa. Ni jospa se haju olikin esim. vaik hirvi. Tai jänis. Tarkistitteko löytykö huoneesta sellanen?

    VastaaPoista
  2. Mut hei kiva lukea kuulumisistanne. Kirjoitelkaahan lisää pian. Ja tänään 11.11.11. rundin eka keikka. Maailmanlopun meiningillä siis sitten, eikös vaan :)

    VastaaPoista