tiistai 8. marraskuuta 2011

Distral eurotour 8.11.2011

8.11.2011
Allah ak hbar! Tänään se sitten alkoi. Olemme saapuneet Lahteen, missä yövymme Iiron äidin asunnossa. Päivä on ollut sika leppoisa, me nukuimme, Iiro ajoi. Siltä ei kysytä, mitäs läksi. Nollaillaan päätä, nukutaan ja huomenna lähdetään klo 0400 Helsinkiin satamaa etsimään, niitä on siellä kuulema paljon, Joensuussa ei ole kuin yksi ja se on syvä.
  Olihan se huoli kun koko perkeleen treenikämppä piti ahtaa mukaan mersuun oi tuohon koreaan menopeliin,
mutta kaikki mahtukin lähes heittämällä ja kyytiin mahtui jopa Juksan mahtavat V8-lehdet ja tietysti se sitten teippaili niitä mesen seinälle että saadaan mahdollisimman amis kuva itsestämme. Itse meinasin randomi-punkkijulisteita mutta tokihan isotissiset naiset makaamassa tulevaisuuden pölyimuroitten päällä ajaa asiansa.
 -Distral

Klo 8oo herätyskello täräyttää vittumaiset melodiat alitajuntaan kesken miellyttävien, osittain eroottisten unien keskelle. Ensimmäinen paskanhajuinen huokaus ilmoille, jonka jälkeen tajuaa että muutaman tunnin päästä itseään "rokkareiksi" kutsuvat miespuoliset henkilöt soittavat kännykkään, että uljas ratsumme odottaa tien varressa valmiina kuskia / kuvaajaa / roudaria varten. Sätkä huuleen, aamukahvit naamariin ja teennäinen virne naamalle, että kyllä tämä päivä vielä iloksi muuttuu. Aikataulut kusee muutamalla tunnilla, mikä nyt ei yllätä, kun ajattelee ketkä sankarit ovat asialla. Kännykkä soi ja vihdoin päästiin hyödyntämään monen vuoden tetriksen pelaamisen tuottamaa taitoa, eli pakkaamaan soittotarvikkeita ratsuumme. Kuskeja matkaa varten oli määritelty kolme, joista kaksi korkkasi ensimmäiset oluet Noljakan kohdalla. Jokainen laskekoon laskimella tai ilman, että kuinka monta kuskiehdokasta jää jäljelle etappia Joensuu - Lahti varten. Matka nyt sujui kuitenkin hyvin, eikä tutun reitin ajaminen tuottanut suurempia ongelmia. Huomenna aamuyöstä ajomatka Helsinkiin, josta laivalla Tallinnaan aamupäivän aikana.
- One man crew

1 kommentti:

  1. Keep up Punkin syvintä olemusta - luotan teihin pojat ja kiitos vielä hyvästä synttärikeikasta-Iwill never forget it. love Usi

    VastaaPoista